02 3130 078

МАСТЕРСПОРТ – Марвес е фирма која се занимава со увоз и дистрибуција на велосипеди, фитнес и спортска опрема. Постоиме од 1996 година и успешно работиме дистрибуција на велосипеди,фитнес и спортска опрема од реномирани брендови како што се:

FOCUS ,CRAFT ,CYBEX ,STUF ,ZOGGS ,REEBOK ,ADIDAS ,ROCES ,KETTLER ,BABOLAT ,GIMFIT ,CAPRIOLO , MERIDA , TIPPMANN , ELAN, DONIC ,SPONETA VICTOR ,JOOLA и други фирми.

Благодарение на потребите на нашите клиенти го прошируваме нашиот асортиман на многу производи и спортски реквизити од реномирани брендови. Располагаме со фитнес и спортска опрема и реквизити за опремување на школски сали, спортски игралишта и други спортски терени.

Повелете во нашите продавници за да се информирате и да ги видите,  најновите и најдобрите производи од светот на спортот.  Ние се стремиме нашите продавници да освојуваа со спортски дух. Тоа ја изразуваа нашата култура да живееме поздраво, да практикуваме различни видови спорт. Ние ви нудиме на вас и вашето семејство да бидете активни, здрави и атрактивни, и да добиете се што ви треба, по најдобри цени!

Нашите основни цели се:

• 100% спорт  • 100% емоции  • 100% гаранција за квалитет  • 100% страст  • 100% разновидност