02 3130 078

AFRODITA 26"/18HT

Печати
Цена со попуст:
Цена: 9490,00 ден
Попуст:
Цена / kg:
Опис

AFRODITA 26"/18HT belo-zeleno-be

 

                  

Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди 

Рам
26" steel + fork
Вилушка/амортизер  
Шољица на вилушка   
Влошки на среден погон  
Среден погон
Steel PVC coated
Преден менувач
DLF-122
Заден менувач
DLR-182
Рачка на менувач
GS-5003-1 (L:3 speed, R:6 speed)
Погонски запчаници
FW-602SB INDEX freewheel
Кочници
PVC front and rear V-brakes
Рачки на кочници  
Ланец  
Ракавци  
Тркала
KRYPTON 26"x19
Димензии на тркалото  
Гуми  
Лула на управувач  
Управувач  
Рогови   
Столб на седло  
Седло
SW-33206 black
Педали  
Заден амортизер  
Достапни величини на рам 19
Тежина на велосипедот кг  
Материјал на рамот челик
COM_VIRTUEMART_PRODUCT_UNITS_IN_BOX1

Коментари

Нема коментари за овој производ.