02 3130 078

O - MA

Печати
O-MA 28"HT
Цена со ДДВ: 15900,00 ден
Цена: 14310,00 ден
Попуст: -1590,00 ден
Цена / kg:
Опис
 • Рам
  HI-TEN
  Вилушка/амортизер
  STELL RIGID FORK
  Шољица на вилушка   
  Влошки на среден погон  
  Среден погон
  SINGLE 44T
  Преден менувач  
  Заден менувач  
  Рачка на менувач  
  Погонски запчаници  
  Кочници
  VELO STEEL COASTER BRAKE HUB
  Рачки на кочници  
  Ланец  
  Ракавци  
  Тркала  
  Димензии на тркалото  
  Гуми
  RUBENA HOOK 700x35C W/RS
  Лула на управувач  
  Управувач  
  Столб на седло  
  Седло  
  Педали  
  Заден амортизер  
   величини на рам
  23
  Тежина на велосипедот кг  
  Материјал на рамот  
  Рогови   
  Брзини
  1

  Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди Велосипеди

  Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi

  Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi

  Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi Velosipedi

  Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци Точаци

  biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta biçikleta

  Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles Bicycles

COM_VIRTUEMART_PRODUCT_UNITS_IN_BOX1

Коментари

Нема коментари за овој производ.